• Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa 2.0

06.06.2023

Z radością informujemy, że wniosek na zakup nowości wydawniczych do bibliotek szkolnych w ramach Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa 2.0 Priorytet 3 złożony przez nasza szkołę przeszedł pomyślnie procedurę weryfikacji formalnej oraz oceny merytorycznej. W związku z tym  uzyskaliśmy rządowe wsparcie w formie dotacji w kwocie 12000 zł oraz 3000 zł wkładu własnego organu prowadzącego. Dotacja zostanie przeznaczona na zakup nowości czytelniczych i wyposażenie biblioteki szkolnej.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nagłówek