• Opłata za obiady za październik

24.09.2019

Opłata za obiady za październik wynosi 132 zł za 22 dni.

Do opłaty nie jest wliczony 14.10, jest to dzień wolny od zajęć dydaktycznych.

Płatności należy dokonać do 30 września.

Harmonogram opłat za kolejne miesiące:

opłata za listopad (19 dni) - 114,00 zł - termin płatności: 31 października

opłata za grudzień (15 dni) - 90,00 zł - termin płatności: 30 listopada

• Pomoc socjalna

05.09.2019

Rodzice uczniów naszej szkoły zainteresowani uzyskaniem stypendium socjalnego mogą składać wnioski w nieprzekraczalnym terminie ustawowym do dnia 16 września 2019 roku w p. 31 na II piętrze (pokój pedagogów).

Zachęcamy do wcześniejszejszego kontaktu celem weryfikacji kompletności wniosku.

Druki dostępne są u pedagogów lub do pobrania: wniosek-o-stypendium-szkolne_2019-2020.docx

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nagłówek