• Nabór do klasy 4 sportowej

21.03.2023

Prowadzimy nabór do klasy IV sportowej o profilu koszykówka chłopców I piłka ręczna dziewcząt. Rekrutacja do IV klasy sportowej rozpoczyna się juz w marcu. Zainteresowani składają stosowny wniosek w Sekretariacie szkoły w terminie  od 27.03 do dnia 31.03.2023 do godz. 14.00

Kolejnym krokiem będzie przystąpienie uczniów do testów sprawności fizycznej.

Termin 3 kwietnia 16:30-18:30 dziewczynki, 18:30 chłopcy  (sala gimnastyczna SP 152).

Obowiązuje legitymacja, obuwie i strój sportowy.

Aby przystąpić do testów sprawności dziecko musi posiadać badania sportowe ❗️❗️❗️❗️❗️❗️ wydane przez lekarza pierwszego kontaktu lub lekarza medycyny sportowej.

Dziecko podchodzi do kilku prostych prób sprawnościowych określonych w wytycznych  PZKosz (koszykówka chłopców) i ZPRP (piłką ręczna dziewcząt) więcej

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nagłówek