• Opłaty za obiady

22.08.2019

Od września cena 1 obiadu będzie wynosiła 6 zł.

Wysokość opłaty za obiady za miesiąc wrzesień 2019 zostanie podana 02 września 2019 r. Opłatę za wrzesień należy wnieść w dniach 1 - 5 września. Prosimy w sierpniu nie wpłacać pieniędzy na konto szkoły.

Prosimy również o zapoznanie się z ogólnymi zasadami odpłatności za obiady

Informację o zwrotach za odwołane obiady w czerwcu znajdziecie Państwo tutaj.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nagłówek